Summer Writing Prompts – I Remember

IMG_20150720_094552

.

.

.

“You remember him, no?”

.

.

.

When he caught my eyes,

I couldn’t help but admit

that I miss that pair of brown gold eyes.

When he called my name,

I couldn’t help but admit

that I miss his husky yet soft voice.

When he smiled at me,

I couldn’t help but admit

that I miss his warm smile.

When he came again after all these years,

I couldn’t help but admit

that I miss him to death.

I miss him,

I miss the way he gaze at me warmly,

I miss the way he calls my name lovingly,

I miss the way he smiles at me,

I miss everything about him.

About us.

And I almost fell into the same hell-hole,

if my friend didn’t come,

greeted him in a friendly manner,

and casually asked me,

“You remember him, no?”

The question felt like it slapped me back to the reality,

all of the scattered pieces of the past suddenly disappear,

back to the place where I put them together,

in the darkest corner of my mind.

No, I don’t miss him.

I used to miss him.

So I gave her a small smile,

and said nonchalantly,

“I used to.”

***

“We live in the present,

with the past we keep in a locked luggage behind us,

and the future behind an opened door in front of us.”

***

“And you,

thanks for being the part of my past,

but sorry,

you’re nothing to my future.”

.

.

.

-fin

Notes :

Okay, so first… I didn’t put the label “yaoi” or “VKook fanfiction” on this shitty little poem but the picture is just so angsty and fits the poem well 😀

Also inspired by this quotes :

memories-famous-quotes-good-quote-pictures-sayings-pintrest-pic_large

Harusnya aku ngerjain tugas buat MOS abis libur lebaran besok tapi malah nyampah kbye.

Advertisements

6 thoughts on “Summer Writing Prompts – I Remember

  1. Hahahaha rani hahahaha anjay aku jadi baper :(((
    ((Peluk kuki))
    Aku pernah baca yaoi, tp selalu berenti ditengah2 karena geli sendiri, gatau knp. Tp kamu bikin yg kaya gini tuh aku malah gak mikir ini tentang vkook… feelnya dapet banget huhuhu
    Udahlah ga ngerti, bagus ran!
    Aku mau baper2an dulu :”)

    1. Hai Kak Tita!
      Aku tadinya suka baca yaoi tapi nggak tau akhir-akhir ini jarang ada yang bisa bikin fanfic yaoi yg worth to read dan nggak terlalu menitikberatkan pada keyaoian (?) itu sendiri -___-
      Waktu nulis ini aku juga sama sekali nggak mikirin VKook, nggak mikirin siapa-siapa, tapi pas nyari gambar yang pas buat cover bingung dan akhirnya dapet gambarnya VKook itu yodalah dipajang aja.
      Makasih Kak Tita udah baca, like, sama review 😀

  2. Oh gosh ini …. duh ku speechless banget tau gak Ran?

    Yaampun narasi kamu itu bikin orang terjun kedalamnya ((halah)) dan aku Vkook hardshipper tbh 😂 jadi pas baca ini langsung baper to the max(?) Keren keren! Keep writing ya 😊

    1. Hai, Kak Vi!
      First, makasih sudah follback dan nyempetin buat mampir ke blog amburadul ini 😄
      Huw ini pertama kalinya aku nulis poem dan sebenernya aku nggak berekspektasi banyak haha, it’s nice to know that you like it!
      Makasih ya Kak Vi udah baca, like, dan review ^^

  3. PLIS AKU NGGAK BAYANGIN KALO INI VKOOK YHA AHAHAHAH MALAH BAEKYEOL HAHAHAHA WHAT’S WRONG WITH ME SIGH

    simpel tapi bapernya sampe besok hahay monangesh aja bye :(( tiap barisnya kayak nyata banget gila huhuhu i feel you, buddy. i feel you.

    ajarin bikin ginian kak raaannn! heuhuehuehue

    semangat nulis teruuus! yosh! ❤

    1. Haha gapapa kok aku nulisnya juga nggak bayangin siapa-siapa, cuma kebetulan gambarnya VKook cucok aja buat cover 😀
      Makasih udah baca, like, sama review ^^

Leave A Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s